Autósoktatás rugalmas képzési rendszerben

Ha Dekmár Autósiskola mellett teszi le a voksát, akkor garantáltan jó döntést hoz. Nálunk rugalmas oktatási rendszerben tanulhatja meg az elméleti és gyakorlati tudnivalókat, hogy aztán magabiztos sofőrként rója az utakat. A sikeres jogosítvány vizsga megszerzésének legelső feltétele a KRESZ szabályainak elsajátítása. A tanórákon részletesen kitérünk minden fontos szabályra, aminek az ismerete nélkülözhetetlen ahhoz, hogy valakiből sikeres vezető váljon.

Autósoktatás Dekmár Autósiskola

Minden kérdésre választ adunk és igény esetén kreatív magyarázatokat adunk a jobb megértés érdekében. A KRESZ tanulmányok végeztével a tanulóknak számot kell adniuk a tudásukról. A jogosítvány vizsga csak és kizárólag a sikeres elméleti KRESZ vizsgával együtt érvényes. Ezt követően kerül sor a gyakorlati vezetésre a tapasztalt és nagy tudású oktatóink közreműködésével, akik mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vezetési rutin megszerzése zökkenőmentes legyen. Nem csak szakmailag, hanem emberileg is megadnak minden segítséget a tanuló vezetőknek, hogy ne féljenek az utakon és kellő magabiztosságra tegyenek szert a gyakorlóvezetések alkalmával. Az autósoktatás végül a forgalmi jogosítvány vizsga sikeres teljesítésével zárul. Ezt követően a résztvevők kezükbe foghatják az önálló vezetésre feljogosító okmányt.

Nézze meg a bal oldalon található Dekmár Autósiskola honlapján található lehetőségeket.

A Dekmár Autósiskola egy hazai cég, amely 1998-ban alakult Budapesten. Az autósiskola magas színvonalú és átfogó oktatást kínál a leendő sofőrök számára, az autóvezetői engedély megszerzése érdekében.

Az autósiskola tevékenységi köre az autóvezetői oktatás mellett kiterjed a vezetéstechnikai tréningek, a forgalmi szaktanácsadás is. Az oktatás során többféle vezetői tanfolyamot is kínálnak, beleértve az alapképzést, az intenzív tanfolyamokat, az autópálya-vezetési és éjszakai vezetési tanfolyamokat, valamint motoros oktatást is.

Az autósiskola tanárai képzettek és tapasztaltak, a tanulók pedig modern és biztonságos autókkal vezethetnek, amelyek teljes mértékben megfelelnek a legújabb európai szabványoknak. A Dekmár Autósiskola nagy hangsúlyt fektet a biztonságra, az oktatás minőségére és a tanulók elégedettségére.