Kőbánya legminőségibb autósiskolája vár

A jogosítvány X. kerület határain belül is számos helyen megszerezhető, ha azonban minőségi oktatással és jelentős kedvezményekkel szolgáló autósiskolát akar, akkor a Dekmár Autósiskolát keresi.

Dekmár Autósiskola

A Dekmár Autósiskolánál nem csak tapasztalt, türelmes és profi oktatók dolgoznak, de már az elméleti oktatásban is képes az iskola különlegeset nyújtani. Az iskola oktatói addig foglalkoznak tanulóikkal, amíg azok sikeres vizsgát nem tesznek, s ha a KRESZ-vizsgán átmegy valaki, mindössze három napon belül akár már a volánnál ülhet. A beosztásnál különös figyelmet kap az, hogy a tanulók egyéb tevékenységeivel ne ütközzenek a tanórák, így kényelmes időrendben tanulhat meg vezeti, ahogy Önnek a legjobban megfelel.

Miért érdemes még Kőbányán a Dekmár mellett letenni a voksát? Például az árak miatt, amelyek a fővárosban egészen egyedülálló lehetőséget kínálnak arra, hogy olcsón megszerezhessük a vezetői engedélyt.

A „B” kategóriás autóvezetői engedély esetében a Dekmár az alap elméleti tanfolyamot akár ingyenesen is biztosítja – a teljes, vizsgákkal és tanórákkal együtt számított folyamat így jó esetben nem kerül többe százezer forintnál. Ebben benne van a KRESZ-, a forgalmi és az elsősegély-vizsga díja is, illetve a kötelező harminc órára számított, óránként 2800 forintos díj. Ha elsőre leteszi vizsgáit – márpedig ezt a minőségi oktatás garantálja – ennél nem fizet majd többet, s azt is ígéri önnek a Dekmár, hogy nem küldjük majd Önt felesleges plusz órákra, ahogyan azt sok más helyen teszik.