Autósiskola részletfizetés

Napjainkban egyre nagyobb szükség van a gyors helyváltoztatásra, sokszor időhiánnyal küszködünk, mivel az egész hetünk előre be van táblázva. Hogy minél hamarabb elérjünk egyik helyről a másikra, a legpraktikusabb megoldás, ha autóba ülünk.

A jogosítvány megszerzéséhez elvégzendő autósiskola azonban nem kerül kevésbe, de mindenképpen szükséges, ha jogosítvány akarunk szerezni. Mivel nem mindenki tudja egyben kifizetni a teljes összeget, az autóiskolák nagy része lehetővé tette a részletfizetést.

Autósiskola részletfizetés

Milyen összegekkel kell számolnunk?

Az órák (30 óra) ára legkevesebb 90 ezer forintunkba kerül összesen. Ezt legtöbb helyen maximum 5 részletben lehet fizetni, de mind az ár, mind pedig a részletek megosztása iskolánként változik. A részletfizetési lehetőségnek köszönhetően nem kell túlságosan nagy összeget kiadnunk a markunkból egyszerre.

Nézze meg a bal oldalon található Dekmár Autósiskola részletfizetési ajánlatait.

Részletben vagy egyben?

Általában véve, ha valamit részletre szeretnénk vásárolni, akkor a végösszeg több lesz, mintha egyben fizetnénk ki. Így inkább döntünk úgy, hogy gyűjtögetünk előre az áhított tárgyra, és egyben kifizetjük, ha megvan a szükséges összeg. Azonban az az autósiskolák legtöbb esetben nem számolnak kamatot, így nem kell többletet fizetni részletfizetés esetén sem. Ha felosztjuk öt részre az iskola tandíját, nem fog annyira érződni a családi költségvetésben.

Fontos arra is gondolni, hogy ez a lehetőség csak az oktatásra vonatkozik, nem szabad figyelmen kívül hagyni a vizsgák költségeit sem. Emellett még arra is számítanunk kell, hogy lehetséges, hogy a 30 óra nem lesz elegendő, ha pedig ennél többet kell vegyünk, akkor az is pluszköltség.