Tanuljunk vezetni e-learninggel!

Rohanó világunkhoz, és nagyon kevés szabadidőnkhöz alkalmazkodva ma már az életünk szinte minden egyes területe megoldható személyes jelenlét nélkül, hála az internetnek. Be tudjuk fizetni a számláinkat anélkül, hogy elmennénk a postára, vásárolhatunk anélkül, hogy le kellene járnunk a lábainkat számtalan butikban, és tanfolyamokat is végezhetünk anélkül, hogy iskolába kellene járnunk. Nem kivétel ez alól a jogosítvány megszerzése sem, már ez a folyamat is végezhető az e-learning módszerrel.

e-learning

Az e-learning képzés lényege, hogy nagyon korszerű, interaktív, multimédiás tananyagok érhetők el a tanulók számára. Tesztek, próbavizsgák tölthetők le elektronikus, digitális úton a tanuló által. Ehhez semmi másra nincs szükség, mint egy saját számítógépre és internetkapcsolatra. Ha ez megvan, máris tanulhatjuk az autóvezetés csínját-bínját otthonról, kötetlen beosztással. Ez a módszer főleg azoknak előnyös, akiknek nagyon kevés a szabadidejük, valamint nem érnek rá mindig fix időpontban – ezek a tanfolyamra járást lehetetlenné tennék, e-learning módszerrel azonban így is megszerezhetjük a jogsit.

Természetesen azonban nem lehet az egész folyamatot elektronikus úton letudni, a gyakorlati részt muszáj oktató segítségével, személyesen elvégezni. Az e-learningnek köszönhetően azonban az elméleti résszel nem kell fölöslegesen vesződnünk, ezt letudhatjuk kényelmesen és gyorsan otthonról anélkül, hogy akár egyszer is megjelennénk az autósiskolában. Később az oktatóval már egyénileg is egyeztethetünk olyan időpontot, ami megfelel, ez nem kell, hogy mindig fix legyen, így furcsa beosztás mellett is megszerezhető a jogosítvány.

E-learning autósiskola ezen a weboldalon megtalálható: http://dekmarautosiskola.hu/index.php?menu=4